Ontdek de ingediende projecten

Kunst

Korte uitleg

"Plaatsen of wanden waarop graffiti of bestickering toegelaten is. Zoals bijvoorbeeld de witte banken bovenaan het park mogen bestickeren ofzo. Een open ruimte voorbehouden om installaties neer te zetten voor de creatieve/artistieke zielen onder ons."

De Dilbeekse jongeren zijn creatief ingesteld, zoveel is zeker. Er kwamen maar liefst 6 inzendingen binnen rond het creëren, bewonderen en genieten van kunst.

Dilbeekse jongeren die bezig zijn met het creëren of het bekijken van kunst hebben duidelijk nood aan enerzijds middelen om eigen creaties te maken en anderzijds plekken waar ze hun kunst kunnen tonen aan publiek. 

Zo geven de jongeren aan dat ze nood hebben aan graffitimuren, meer ruimte voor kunst in de openbare ruimte, gratis expo ruimte voor jongeren en crea-deelavonden. 

Ben jij de nieuwe Banksy, maar heb je geen manier om je werk te tonen? Ben je uitgekeken op de kale muren in je straat? Of heb je gewoon nood aan avonden waar je je creatieve zelve los kan laten samen met enkele leeftijdsgenoten? Stem dan nu op 'Kunst' en geef aan dat je mee je schouders onder het project wilt zetten!

Mogelijke locatie(s)

Lege muren, tunnels, bruggen, Westrand, skatepark...

Bedankt aan volgende personen om een idee in te dienen!

Joan D., Anton V., Jenne B., Eline Y., Koen V. en Pjotr C.

Wanneer zouden we dit project uivoeren?

Wil je op dit project stemmen? Dat kan via