Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Ontdek de ingediende projecten

Sportterreintjes

Korte uitleg

"Door een sportveld (basketbal/voetbal/...) te plaatsen op de oude speelplaats van kleuterschool de Wip ( nu Itterbeek Idee) kan deze plaats toch nog benut worden door de Dilbeekse jongeren."

Dat de Dilbeekse jeugd sportief is, wisten we al langer dan vandaag. Het verbaasde ons dus ook niet dat de inzendingen rond sportfaciliteiten binnenstroomden.

Enerzijds is er een grote nood aan de heraanleg of het onderhoud van de bestaande sportveldjes. Zo kunnen de terreintjes aan de Zuurweide, in Groot-Bijgaerden en aan het Castelhof een stevig onderhoud gebruiken.

Anderzijds blijkt ook dat er nog steeds nood is aan nieuwe sportterreintjes. Kleine synthetische voetbal/basketpleintjes in Dilbeek centrum en in Itterbeek kunnen fungeren als een perfecte sportieve uitlaatklep.

Dembele, Kompany, Lebron James, Michael Jordan... allemaal leerden ze voetballen en basketten op lokale pleintjes. Komt de volgende generatie Rode Duivels of Belgian Cats uit Dilbeek? Wil je meehelpen aan het onderhouden en opfleuren van de bestaande pleintjes? Of heb je een ander origineel idee in gedachten rond sportpleintjes in dilbeek? Stem dan nu op 'sportterreintjes' en geef aan dat je mee je schouders onder het project wilt zetten!

Mogelijke locatie(s)

Itterbeek Idee, terreintje Zuurweide, terreintjes Groot-Bijgaerden, Castelhof...

Bedankt aan volgende personen om een idee in te dienen!

Joppe G., Ennio D., Maxime V., Rauke D. en Jonas L.
31
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties